onsdag 14. desember 2011

Desembermøtet

Hovedsaken på møtet var å sy sammen hjertene til teppet vi lager til utlodningen til inntekt for krisesenteret (Se nedenfor!). Vi fikk gjort mye, men litt gjenstår, men det rekker vi på januarmøtet. Loddsalget går unna, håper vi får solgt alle lodda!
Hanne viste fram ei flott symappe til linjaler og annet som er kjekt å ha med på symøter. Hun hadde også flere mindre ting å vise fram.
Syboksene til Inger Be og Solveig H var også ferdige.
Unni M.E. hadde et stort, flott teppe, som var et samarbeidsprosjekt mellom henne og en av sønnene! Hun viste også to mapper.
Lene hadde med seg FrøkensVin, som nok kan bli en lystig dame i godt lag!
Grete Å hadde med tre tepper. Det venstre er resultatet etter "Månedens quilter" i 2010, endelig ble det ferdig. I midten dobbelt sengeteppe og til høyre teppet som ble påbegynt på lappegruppas tur og kurshelg i Halden i april.
Grete Å hadde også en liten løper som ble sydd etter Meretes julesygåte, og restene ble til pute.Til slutt viste Grete Å ei fletta julekurv til juleposten.
Vi trakk tre heldige vinnere i frammøtelotteriet, og de kan ta seg en handletur på Lille Stasjon med gavekortene de vant.

Ingen kommentarer: