mandag 17. september 2012

Syhelg

Fredag 14.09.12 reiste 8 syglade damer fra lappegruppa til Vegglifjell, til Dalhøgd, og lørdag kom den 9. Der ble vi tatt godt i mot av arrangører Solveig og Liv Torunn med vakre blomster og deilig mat.

Deilig spekemat med tilbehør nytes her av Viola, Eva, Lene, Liv Torunn, Hilde, Solveig, Grete F, Grete Å og Frederika.
Vi var også ute på tur. Her er damene i vinden, for turmålet ble valgt etter farge, - man er da sydamer og opptatt av farger - og fjelltoppen heter Gråberget. Nydelige farger i fjellet var det i helga!

Men hovedformålet med turen var å sy, eller i alle fall drive med håndarbeid. Og det ble virkelig jobbet, maskinene dura og gikk, seint og tidlig, og det klirra i strikkepinner.
En liten smakebit av hva som ble produsert.
Hva dette er og hvem som har vært produsenter, kommer nok fram seinere, men en liten opptegnelse av hva som ble laget - fullført eller påbegynt, kommer her:
Spisebrikker, ullbukse, grytelapper, jakker, nålepute over papp, tulipanpapirsøm, vannglass med egenfarga stoff, i-padstøtte, "sigy," flettepanel ( ikke meshwork),hjerter, et 11 år gammelt bargellomareritt / terapisøm, mended hearts, trekantposer, jelly roll log cabin teppetopp, sekskanter i krans rundt papp, vannglassmidtstykke, sekskanter blomster rundt papp, hemmelig svart- grått prosjekt, putetrekk buggy barn, applikert løper, stripesettløper, diamantblokker og to trekantkurver. Håper jeg fikk med alt! Hvem som gjorde hva, vil nok komme fram på "vis og fortell " framover, så gled dere!
En gruppe skilpadder var med på turen, og de ble godt mottatt!
Og disse to var også med, og de ble gode venner der de vagla seg over varmeovnene for å lunke på rumpa.
Ei flott helg, og takk til alle som deltok! En spesiell takk til Solveig og Liv Torunn som tok iniativet og som hadde ordna så mye på forhånd! Vi har allerede bestemt at vi vil tilbake neste høst!

1 kommentar:

Lappedamen sa...

Da SKAL jeg være med. Det hørtes ut som en særs vellykket tur.