lørdag 14. mars 2009

Marsmøte 2009

Planen var at vi skulle sy på premieteppet, men det ble ikke så mye søm på teppet. Noen holdt på med å sy blokksammensetningen, og de blokksammensetningene vi hadde ble lagt ut så vi kunne beundre herligheten. Premien vil bli utrolig flott, det er i alle fall sikkert. Moro å ha en skikkelig premie. Selvfølgelig hadde vi vis og fortell. Selv hadde jeg et handlenett og mitt wonky spool teppe å vise frem.


Lene hadde laget en flott stelleveske, meget innholdsrik og praktisk. Som tilbehør, hadde hun også laget et flott vognteppe. Heldig er den babyen som får dette settet.Grete vant blokker på NQF årsmøtehelg i fjor. Av de blokkene har hun laget et lekkert slumreteppe. Det måtte syes noen ekstra blokker for å få et helt teppe, så litt arbeid har det vært.


Hanne er produktiv. Denne gangen kunne hun vise frem en lekker stitcherymappe, tror mønsteret var fra AnnAka. Her ser du mappen innvendig og utvendig.

Hanne hadde også en flott løper å vise frem. Om hun har laget mønsteret selv, eller om det er kjøpt vet jeg ikke.Ingen kommentarer: