torsdag 23. april 2009

Medlemsmøte 14.04.2009.

Vår trofaste ”quiltereporter”, Eva, hadde ikke anledning til å møte denne gangen, så jeg har vært ”reporter-stand-in”, og noen ord kommer her. Bedre seint enn aldri.

På april-møtet var det handlenett som stod på programmet. Etter Eva’s design og anvisninger, satte vi igang. (Modell av nettet ser dere under mars møtet.) Som vanlig ble det stor forskjell på hvor langt vi kom, og hvilke stoffer vi valgte. Jeg vet at iallefall ett nett ble ferdig, men dessverre har jeg ikke fått tatt bilde av det.


Her er starten på noen av handlenettene.
Planlegging må til.
Under kaffepausen ble det snakket litt om kurset vi skal på i Sverige 25.-26. april, og som vanlig var det Vis-og-Fortell.


Unni A. viser fram en flott løper hun har laget


Marit har sydd en løper på bestilling, og det var viktig at løperen matchet akkurat "den" fargen.
Unni E. har også sydd en fin løper i flotte lyse farger.


Dette er et gammelt teppe som Unni E. har arvet etter en tante til mannen sin. Teppets bakside var utslitt, så det har Unni sprettet av og hun skal nå få satt på nytt bakstykke.
På møtet var det også to nye Quiltedamer, og det er hyggelig å kunne ønske Ragnhild Kleppan velkommen som medlem i Sølvtråden Lappelag. Hun meldte seg inn med en gang. Kanskje vi får ett medlem til også etterhvert.

Viola

Ingen kommentarer: